Aanmelden

Graag onderstaand formulier invullen om je aan te melden voor de Week van Beleggen.

Workshop 1: Omgaan met weerstand
Welke reacties kun je krijgen van klanten als je ze proactief benadert voor een afspraak? En hoe ga je daarmee om? Een interactieve workshop die concrete handvatten biedt wanneer je een klant belt. De workshop wordt gegeven door Coen Kijk in de Vegt van Prospectory. Prospectory is een bureau dat gespecialiseerd is in verkoopcampagnes.

Workshop 2: Sparen versus Beleggen
‘Vervroegd pensioen, de studie van mijn kinderen betalen, of een drie keer per jaar op vakantie gaan’. Na het volgen van deze workshop begrijp je het belang van het stellen van financiële doelen en ben je globaal op de hoogte van de (rendements)verschillen tussen sparen en beleggen. De presentatie wordt gegeven door collega’s van RSVM.

Workshop 3: Beleggen bij Rabobank
Welke bedieningsconcepten biedt Rabobank zelf eigenlijk aan? In deze workshop wordt vanuit de basis uitgelegd welke mogelijkheden wij onze klanten bieden. Je krijgt een indruk hoe wij klanten faciliteren die kiezen voor zelf beleggen, laten beleggen of samen beleggen. De presentatie wordt gegeven door collega’s van PB.

Let op: de workshops zijn niet verplicht, maar we raden je aan in ieder geval workshop 1 'Omgaan met weerstand' te volgen als je meedoet aan de belavond.

Jouw gegevens
U ontvangt een bevestigingsemail op dit adres.

Ik meld me aan voor de volgende workshop(s)

Workshop 1: Omgaan met weerstand

Workshop 2: Sparen versus Beleggen

Workshop 3: Beleggen bij Rabobank
Ik meld me aan voor de volgende belavond(en)

Voor elke belavond is het eten van 17:00 - 18:00 uur.