Prijsvraag

Klaas-Jan Huntelaar Foundation en de Rabobank vormen een team!
Sporten maakt je sterker en leert hoe je met respect met de tegenstander en teamgenoten kunt omgaan. Daarnaast leer je beter tegen je verlies te kunnen. Klaas-Jan Huntelaar vindt sporten daarom erg belangrijk en gelooft in de kracht van de amateursportclubs. Clubs vormen een veilige plek waar jij verder kan groeien.
Allemaal zaken die de Rabobank ook belangrijk vindt. Daarom is Rabobank  Arnhem en Omstreken er trots op dat zij sponsor is geworden van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation.

Onze klanten profiteren mee, 31 mei Hunter teamdag op Papendal
Om sporten te stimuleren is Rabobank Arnhem en Omstreken nauw betrokken bij de jaarlijkse Hunter teamdag. Dit jaar vindt deze op 31 mei op Sportcentrum Papendal in Arnhem plaats. Alle kinderen van 6 t/m 13 jaar uit de regio worden hiervoor uitgenodigd. Dus ook jij of jouw club mag zich inschrijven op: www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/hunters-teamdag. Deelname is gratis en natuurlijk is Klaas-Jan er ook zelf bij. En deze dag is ook leuk voor iedereen die niet van voetbal houdt.

Meet&greet met Klaas-Jan Huntelaar
Altijd al een vraag willen stellen aan Klaas-Jan Huntelaar, waarbij je ook nog kans maakt op een ontmoeting met hem tijdens deze teamdag op 31 mei? Nu is je kans en upload je vraag. W
ie weet mag jij je vraag persoonlijk aan Klaas-Jan stellen!

Stel je vraag aan Klaas Jan Huntelaar