Programma


Programma 1 Focus op actualiteiten

Ontvangst: 19.45 uur Service Bioscoop Hollywoud in zaal 4
Frits Wester en Robert van der Roer nemen u mee in de wereld achter het nieuws van nu. Dat doen zij met vrolijke anekdotes en scherpe analyses. U bent niet alleen toeschouwer in dit geheel. Beide heren betrekken u bij het verhaal en vragen naar uw mening en ideeën.


 


Programma 2 Focus op innovatie

Ontvangst: 20.00 uur Service Bioscoop Hollywoud in zaal 5
Bent u geïnteresseerd in de invloed van 3D printing, robots en drones op ons dagelijks leven? Reserveer dan plaatsen voor het programma ‘De wereld op z’n kop’ van Herman van Bolhuis en Bruno Fabre. Een boeiende presentatie waarin ze u meenemen in de ontwikkelingen van 3D printers, 3D geprinte materialen, robots en drones. 

Programma 3 Focus op sport en wilskracht

Ontvangst: 20.30 uur Service Bioscoop Hollywoud in zaal 3
Met doorzettingsvermogen de top bereiken. Legendarische sporthelden, zoals Max Verstappen, Dafne Schippers, Tom Dumoulin, Johan Cruijff, de gouden hockeydames en natuurlijk Marianne Vos, komen tot leven in de bioscoop. Met de sportquiz test Toine van Peperstraten uw kennis op het gebied van onze rijke sporthistorie. Ook deelt Esther Crombag haar verhaal met u. Toen zij op haar elfde plotseling blind werd, koos zij ervoor alle kansen aan te grijpen. En met succes. Esther werkt als universitair docent in Maastricht en werd vier keer Nederlands kampioen bij het tandem-wielrennen. Esther laat zien dat wilskracht, vertrouwen in eigen kunnen en een positieve levenshouding een mens verder kan brengen.