Rabo Leden Event

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het Rabo Leden Event op 15 oktober 2015. Leden(raadsleden), klanten en medewerkers stelden dit jaar het 'ideale' leden event samen. Ze kwamen tot de conclusie dat de avond dichtbij, informatief en interactief moest zijn. Omlijst door ontmoetingen en muziek. Met trots presenteren wij u dan ook het programma.

Energie van samenwerking
Deze avond maakt u kennis met de energie van de gastsprekers en de wijze waarop zij hun doelen, samen met andere, bereiken. Ook daarna blijft de energie stromen. We maken de oversteek naar het kantoor van Rabobank Altena waar het programma doorgaat onder het genot van een hapje, drankje en muziek van The Pianoman & Friends. Ook reiken we de Rabobank Altena Awards uit. 

Kies uw programma
Een primeur is dat u dit jaar zelf uw keuze maakt uit één van de twee programma’s. In zaal 1 en 2 wordt hetzelfde programma aangeboden, alleen in een andere volgorde. Hetzelfde geldt voor zaal 3 en 4. De aanvangstijd is per zaal verschillend. U kiest voor programma 1 of 2 en ook voor een tijdstip dat daarbij hoort. U blijft het hele programma in dezelfde zaal, de sprekers wisselen van zaal.
 

Programma 1


 

Marc Lammers & Ondernemende Vrouwen van Altena (aanvang 19.00 of 19.15 uur)
Marc Lammers wist met zijn prikkelende manier van leidinggeven in 2008 een gouden plak op de Spelen te bereiken. Hij brengt zijn energie graag op u over. En wilt u alles weten over het geheim achter het succes van de Ondernemende Vrouwen van Altena? Grijp uw kans en stel samen met dagvoorzitter Cor Spek uw vragen aan Ruth Huisman, Ursula Ouwerkerk en Marina Zwaan.
 

Programma 2


 

Danny Mekić, Mike van Rijswijk met robot NAO & Debora Kadijk (aanvang 19.30 of 19.45 uur)
Danny Mekić en Mike van Rijswijk nemen u mee in de wereld van robotisering en wat dit betekent voor mens en maatschappij. Ze presenteren live de NAO robot. En heeft u altijd al willen weten hoe volleybalster Debora Kadijk het maximale uit zichzelf en de kinderen van Kadijk Beach University haalt? Ze beantwoord uw vragen graag.

Download

Download het programma in PDF formaat: