Instructies

 • Inloggen met uw persoonlijke gegevens: Om uw stem uit te kunnen brengen moet u inloggen. Klikt u op Stemmen in het linkermenu, dan kunt u hier inloggen met uw inlognaam en wachtwoord. Deze inloggegevens vindt u in de brief die u op 12 september ontvangen heeft.   Bent u deze kwijt? Stuur dan een bericht met uw naam en adresgegevens aan: communicatie@eh.rabobank.nl.
   
 • Kies zeven kandidaten: Op deze stemsite staan de foto’s en motivatieteksten van de negen kandidaten. Leest u deze eerst eens rustig door. Via de Stemknop kunt u zeven kandidaten selecteren op wie u uw stem uit wilt brengen. Zodra u de kandidaten selecteert, ziet u links in uw scherm de gekozen kandidaten. 
  Zodra u zeven kandidaten geselecteerd heeft, kunt u op ‘Stemmen’ klikken. Er verschijnt een blauw scherm met daarop de zeven kandidaten van uw keuze. Met de knop ‘Keuze doorgeven’ maakt u uw keuze definitief. Als u nog veranderingen wilt aanbrengen kiest u voor de grijze button ‘Annuleer’.

  Belangrijk: U dient zeven kandidaten te selecteren. Dit aantal is gelijk aan het aantal vacatures in de ledenraad in 2015. Nadat u op ‘Keuze doorgeven’ heeft geklikt, zijn uw stemmen definitief. Het is niet mogelijk om achteraf nog wijzigingen door te geven.

 • Lidmaatschap: Alleen klanten die voor 1 september 2015 lid waren, kunnen stemmen tijdens deze ledenraadsverkiezingen.
   
 • Hulp nodig bij het stemmen? Heeft u geen toegang tot internet, of wilt u hulp bij het stemmen? Dan kunt u met uw brief met stemcodes langs komen bij onze kantoren in Enschede en Haaksbergen. Onze medewerkers helpen u graag!
   
 • Uitslag: In oktober wordt de uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt via de site: www.rabobank.nl/eh en via de sociale media. Houd deze goed in de gaten!