Rabobank Clubkas Campagne

Breng hier uw stemmen uit

Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de klanten van onze bank bepalen door te stemmen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte.

Wie kunnen deelnemen?
De verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Enschede-Haaksbergen, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan de Clubkas Campagne. Om een extra ondersteuning te ontvangen dient een vereniging/stichting zich zelf aan te melden. Na aanmelding ontvangt zij een bevestiging.

Wie mogen er stemmen?
Klanten vanaf 11 jaar van Rabobank Enschede-Haaksbergen kunnen hun stemmen uitbrengen. Zij krijgen  twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting minimaal € 5,- waard. De Clubkas Campagne komt één keer in de eerste helft van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij klant zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.