Handig om te weten

Tips
 1. Rabobank Spaardagaanbieding
  Speciaal voor de gasten van de Rabobank Spaardag wordt er een korting aangeboden van € 5,00 op een jaarabonnement bij SchatEiland Zeumeren. Normale prijs van een jaarabonnement is € 42,50 per persoon. Op de Spaardag betalen de gasten € 37,50 per persoon. Let op: deze korting geldt alleen voor abonnementen die op de Spaardag worden afgesloten.
 2. Kledingadvies
  Er wordt op ludieke manier gespeeld met water. Wij adviseren het dragen van een korte broek en het meenemen van een handdoek en eventueel droge reserve kleding.
Rabobank – Veel gestelde vragen
 1. Is het mogelijk om mijn kaartje om te ruilen voor een ander tijdstip?
  Helaas is dit niet mogelijk. Wanneer iemand zich registreert is ruilen geen optie. Dus maak gelijk de goede keuze!
 2. Mag ik mijn e-ticket te koop aanbieden?
  Nee, dit is op geen enkele wijze toegestaan. Deelname aan de Rabobank Spaardag is voorbehouden aan de persoonlijk door Rabobank Gelderse Vallei uitgenodigde klanten. Wanneer je om welke reden dan ook geen gebruik kunt maken van jouw e-ticket, dan stellen wij het op prijs wanneer je jouw aanmelding ongedaan maakt.
 3. Worden er foto('s) gemaakt tijdens het RaboSpaarfeest?
  Nee.
 4. Is er EHBO aanwezig?
  Ja.
 5. Kan ik mijn jas kwijt?
  SchatEiland beschikt over kluisjes.
 6. Ik ben mindervalide. Moet ik dit van tevoren aangeven?
  Nee, SchatEiland is goed toegankelijk voor onze mindervalide gasten.
 7. Hoe laat gaan de deuren open van SchatEiland?
  De deuren gaan om 10.00 uur of om 14.00 uur open, het heeft dan ook geen zin om eerder te komen. Er is voldoende ruimte om te zitten en te spelen voor de kinderen.
 8. Ontvang ik een uitrijkaart bij vertrek?
  Ja, je ontvangt één uitrijkaart per gezin.
 9. Hebben ouders gratis toegang?
  Ja, ouders hebben gratis toegang. Graag aangeven of u met 1 ouder of 2 ouders komt.
SchatEiland- Huisregels
Om het verblijf in SchatEiland Zeumeren zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er onder andere voor jouw en onze veiligheid een aantal huisregels opgesteld.
De belangrijkste zijn: 
 • In SchatEiland Zeumeren spelen kinderen onder veilig toezicht van hun ouders/begeleiders. Er zijn geen toezichthouders. Kinderen dienen daarom ook altijd begeleid te worden door 1 of meer volwassenen, die voor hen verantwoordelijkheid dragen.
 • Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Bij het Rabobank-arrangement zijn voor de kinderen twee keer ranja en één keer snoep inbegrepen. Voor de ouders is één keer koffie of thee inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
 • Voor verschillende attracties is het in het kader van veiligheid gewenst om de schoenen uit te trekken.
 • Huisdieren kunnen wij in SchatEiland Zeumeren helaas niet toestaan.
 • SchatEiland Zeumeren is, met uitzondering van het buitenterras, rookvrij.
 • Wij raden het af dat kinderen kauwgom of lolly’s eten tijdens het spelen.
 • SchatEiland Zeumeren heeft altijd het recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen.
 • De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen. In de garderobe zijn kluisjes aanwezig voor uw waardevolle eigendommen. Ook het bezoek aan SchatEiland Zeumeren en spelen op de verschillende attracties geschiedt op eigen risico. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade die tijdens het bezoek is ontstaan, tenzij sprake is van grove nalatigheid van directie of medewerkers.
 • In SchatEiland Zeumeren wordt op een ludieke manier gespeeld met water, maar er is geen zwemgedeelte. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het naastgelegen meer op RGV-recreatiegebied Zeumeren.
De volledige huisregels zijn verkrijgbaar bij de receptie van SchatEiland Zeumeren.