Aanbieding

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse vindt u van dinsdag tot en met vrijdag langs de route een Rabobank ledenterras. Het ledenterras is alleen toegankelijk voor leden die zich voor de aanbieding hebben ingeschreven én in het bezit zijn van een digitaal toegangsbewijs. Alle leden mogen één introducé inschrijven.

Op het terras wordt u door onze medewerkers ontvangen en serveren wij u een heerlijke kop soep met stokbrood. Ook staat er koffie of thee voor u klaar. Hier bent u in de gelegenheid om even heerlijk tot rust te komen. U kunt gebruik maken van het toilet en er is een waterpunt waar u uw waterfles kunt vullen. Zo kunt u na deze stop weer fris en uitgerust uw route vervolgen.

Waar vindt u de Rabobank ledenterrassen?
Dinsdag 19 juli: Dag van Elst
Het Rabobank ledenterras vindt u in het centrum van Elst aan de Dorpsstraat ter hoogte van nummer 85.

Woensdag 20 juli: Dag van Wijchen
Het Rabobank ledenterras vindt u niet meer bij het voormalig Rabobankkantoor aan de Kasteellaan in Wijchen, maar bij recreatieboerderij Het Hof van Kaatje aan de Gagelvenseweg 4. Dit is een nieuwe locatie en ligt 2 kilometer verder op de route aan de rand van Wijchen.

Donderdag 21 juli: Dag van Groesbeek
Het Rabobank ledenterras vindt u direct na het centrum van Groesbeek bij Hotel Café Restaurant De Oude Molen aan de Molenweg 48.

Vrijdag 22 juli: Dag van Cuijk
Loopt u 40 kilometer of 50/55 kilometer? Dan vindt u het Rabobank ledenterras aan de Beerseweg 3 in Cuijk.
Loopt u 30 kilometer? Dan vindt u het Rabobank ledenterras bij Verenigingsgebouw de Terp aan de Dorpsstraat 21 in Heumen.


Oncologiefonds
Rabobank steunt het Radboud Oncologie Fonds. Wilt u tijdens de Vierdaagse lopen voor een concreet goed doel, namelijk kankeronderzoek in het Radboudumc? Dan kunt u bij aanmelding voor de Vierdaagseloop op www.devierdaagsesponsorloop.nl aangeven dat u loopt voor het Radboud Oncologie Fonds.