Welkom!

Van dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli vindt de 100e Nijmeegse Vierdaagse plaats.
Ook dit jaar bieden wij onze leden die de Vierdaagse lopen de mogelijkheid gebruik te maken van onze speciale Rabobank ledenterrassen. De Rabobank ledenterrassen bevinden zich iedere dag op een centraal punt langs de route en zijn een heerlijke plek om even te rusten. Op het Rabobank ledenterras ontvangt u van één van onze medewerkers soep met brood en er staat koffie en thee voor u klaar. Er zijn sanitaire voorzieningen en u kunt uw waterfles vullen.
  
Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken? Lees dan eerst de voorwaarden en meld u dan voor donderdag 30 juni 2016 aan. U mag één introducé opgeven.

Het aantal plaatsen is in verband met de grootte van onze Rabobank ledenterrassen beperkt. Er is daarom een maximum aantal deelnemers ingesteld. Indien dit maximum voor donderdag 30 juni is bereikt, wordt de mogelijkheid om aan te melden vervroegd gesloten.  

Wij wensen u veel succes met alle voorbereidingen en graag tot ziens op een van onze terrassen!

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen
Rabobank Oost Betuwe
Rabobank Rijk van Nijmegen

Oncologiefonds
Rabobank steunt het Radboud Oncologie Fonds. Wilt u tijdens de Vierdaagse lopen voor een concreet goed doel, namelijk kankeronderzoek in het Radboudumc? Dan kunt u bij aanmelding voor de Vierdaagseloop op www.devierdaagsesponsorloop.nl aangeven dat u loopt voor het Radboud Oncologie Fonds.