Wat is Lokalebank.nl

Introductie
Via lokalebank.nl worden lokale Rabobanken op een flexibele manier ondersteund in incidentele online acties. Te denken valt aan inschrijvingstrajecten, stemrondes, e-mailings en enquêtes.

Active8 B.V.
Lokalebank.nl is een iniatief van Active8. Wij werken al meer dan 10 jaar voor diverse lokale banken. Sinds 2012 zijn wij preferred supplier van Rabobank Nederland. en we hebben onze diensten en producten inmiddels bij meer dan 60 lokale banken in mogen zetten.
We bieden een breed scala van diensten –en producten aan, deze zijn onder te verdelen in:

 • Coöperatieportal
  structurele online omgeving voor leden, ledenraadsleden, en ledeninvloed
 • Lokalebank.nl
  incidentele inschrijvingstrajecten en stemrondes
 • Ledenraadsleden.nl
  structurele besloten online omgeving voor ledenraadsleden
 • Mijn bank versterkt
  ondersteund het gehele proces omtrent Coöperatief Dividend

Lokalebank.nl
Via lokalebank.nl kunnen lokale Rabobanken op eenvoudige wijze het gehele proces bij inschrijvingstrajecten en stemrondes afhandelen.
We hebben de afgelopen jaren honderden soortgelijke trajecten met lokale banken doorlopen, en zodoende hebben wij deze processen zeer efficient in kunnen richten. Efficiency met het volgende resultaat:

 • Volledige afhandeling traject (van uitnodiging tot eindrapportage)
 • Korte doorlooptijd en tijdlijnen
 • Heldere prijsafspraken
 • Directe communicatielijnen
 • Beveiliging conform richtlijnen van Rabobank Nederland

Het voordeel van lokalebank.nl is dat wij uw behoeftes begrijpen. Deze behoefte kunnen we met beproefde technologie omzetten in een op maat  gemaakte online oplossing.
De invulling wordt gegeven in de vorm van een mooie, moderne en goed beveiligde website die toegankelijk is op desktops, laptops, tablets en uiteraard ook volledig functioneel is op smartphones.
De beveiliging is in samenwerking met Rabobank Nederland geregeld, dus de lokale bank heeft daar verder geen omkijken naar.

Account aanvragen?
Alleen medewerkers van lokale Rabobanken kunnen een login account aanvragen voor lokalebank.nl. Binnen het besloten gedeelte van lokalebank.nl staat gedetailleerd uitgewerkt welke bouwstenen tot uw beschikking staan, hoe het proces ingericht is, en u kunt inschrijvingstrajecten en stemrondes aanvragen.
 

Direct inloggen

Login account aanvragen