Rabobank Finaleshow Coöperatie Weken #VVS

Donderdag 23 november 2017 maken we bekend  welke bedragen de verenigingen en stichtingen uit onze regio ontvangen uit het Coöperatiefonds van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Ook maken we tijdens deze avond bekend wie de originaliteitsprijzen winnen en welke buurtversterkende initiatieven, rondom het thema noaberschap, in aanmerking komen voor een extra bijdrage. Dit doen we tijdens een feestelijke avond, waar alle leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek ook van harte voor zijn uitgenodigd. Let op: vol=vol.
 
Naast de cheque-uitreiking zijn de bekende tv-persoonlijkheden Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van o.a. ‘De Kwis’ met Paul de Leeuw) aanwezig met hun interactieve show ‘The manipulation game’ .
 
Hieronder tref je het programma en de verdere details aan.
 
Programma 23 november 2017:
19.15 uur Ontvangst
20.00 uur Feestelijke opening
20.20 uur  Show Urgert & Van Deudekom
21.00 uur Spannende ontknoping Rabobank Coöperatie Weken
21.30 uur Afsluiting met aansluitend borrel en live muziek
22.15 uur Einde
 
Locatie:
Congrescentrum Mooirivier, Oude Oever 10, 7722 VE Dalfsen

Klik hier om je aan te melden
 

Urgert en Van Deudekom:
The manipulation game: Hoe maak ik zuivere keuzes?

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyperinteractief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!