Noaberschap

Omzien naar elkaar. In een veranderende maatschappij, waarbij de overheid zich verder terugtrekt, is het belangrijk dat we elkaar als buren of dorpsgenoten helpen en voor elkaar zorgen. Valt jou initiatief onder ‘Noaberschap’, hét thema van de Rabobank Coöperatie Weken 2017?

Extra bijdrage voor noaberschap
Rabobank Vaart en Vechtstreek vindt het ook belangrijk een goede 'noaber' te zijn. Wist je dat wij zelfs mobiele adviseurs hebben die thuis komen bij mensen die moeite hebben met (online) bankieren? Om het belang van noaberschap te benadrukken verdeelt de ledenraad van onze coöperatieve bank in totaal 10.000 euro aan extra bijdragen voor initiatieven die binnen dit thema vallen. Dat kan zomaar jullie initiatief zijn! Maar hoe maken jullie kans op deze extra prijs?

Maak een video over noaberschap
Zo dus! Laat door middel van een videoboodschap weten waarom jullie initiatief het begrip noaberschap ademt. Dit kan op een originele manier gebracht worden om jullie boodschap kracht bij te zetten.
Het kan maar zo zijn dat jullie filmpje dan getoond wordt op de finale-avond, dus zorg dat de haren in de plooi zitten! ;-)

Een paar tips
  • Gebruik eenvoudig je mobiele telefoon om een filmpje te maken
  • Houd je telefoon altijd liggend en houd 'm zo stil mogelijk
  • Zorg voor een rustige omgeving, zodat je altijd verstaanbaar bent
  • Zorg ervoor dat duidelijk wordt waarom jullie initiatief een extra bijdrage verdient
  • Maak een korte, maar krachtige video van maximaal 1 minuut
  • Met videobewerking kan je de video makkelijk korter maken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Windows Movie Maker of iMovie.
Plaats de video voor 3 november op onze Facebookpagina
Post de video in een openbaar bericht op onze Facebookpagina:
facebook.com/RabobankVaartenVechtstreek. Ben je benieuwd of het gelukt is? Dan klik je in het menu op onze Facebookpagina op 'Berichten'. In de rechterkolom zie je 'berichten van bezoekers'. Daar kan je zien of jullie post daar ook tussen staat.

Veel succes!